

CLEAN TRANSIT ENTERPRISE BOARD MEETING - NOVEMBER 9, 2022

SCHEDULE & AGENDA

I.	Welcome, Roll Call, Agenda Review (5 minutes) Matt Frommer, Chair	1:00 - 1:05 p.m.
II.	Action Agenda (5 min) Matt Frommer, Chair	1:05 - 1:10 p.m.
	A. Approval of Minutes - October 4, 2022 CTE Board M	eeting
III.	Transit in Colorado and Zero Fare for Better Air Update (15 min) Ann Rajewski, CASTA	1:10 - 1:25 p.m.
IV.	 Enterprise Financial Update (10 min) Kay Hruska and Celeste Kopperl (CDOT) Approval of FY23-24 CTE Budget Closure of Initial Loan Fund and Transfer to FY23 Progr 	1:25 - 1:35 p.m. ammed Funds
V.	Program Administrator Update (5 min) Kay Kelly, Chief, Innovative Mobility (CDOT)	1:35 - 1:40 p.m
VI.	 Decision Items for Board (15 min) Kay Kelly & Michael King (CDOT) Approval of EV Planning Requirements Approval of GHG Calculation Methodology 	1:40 - 1:55 p.m.
VII.	CTE Equity Approach Work Session (60 min) Amber Blake and Mike King (CDOT)	1:55 - 2:55 p.m.
VIII.	Adjournment (5 min) Kay Kelly, Chief, Innovative Mobility (CDOT)	2:55 - 3:00 p.m.