

CLEAN TRANSIT ENTERPRISE BOARD MEETING - MARCH 29, 2022

SCHEDULE & AGENDA

I.	Welcome, Roll Call, Agenda Review (5 minutes) Matt Frommer, Chair	2:00 - 2:05 p.m.
II.	Action Agenda (5 min) A. Approval of Minutes - 2/22/22 CTE Board Meeting Matt Frommer, Chair	2:05 - 2:10 p.m.
III.	Rulemaking Hearing Update (5 minutes) Herman Stockinger, Deputy Director and Director of Policy (CDO)	2:10 - 2:15 p.m. T)
IV.	Updates from Other SB-260 Enterprises (15 min)	2:15 - 2:30 p.m.
	A. NAAPME (Fahad Khan, CDOT) B. Clean Fleet (Steve McCannon, CDPHE) C. Community Access (Carrie Atiyeh, CEO)	
V.	RFTA Case Study (20 min) Jason White, Assistant Planner, Roaring Fork Transportation Author	2:30 - 2:50 p.m. pority (RFTA)
VI.	Continuation of 10 year plan discussion (1 hour) Mike King, Assistant Director, Electrification and Energy (CDOT) Kay Kelly, Chief, Innovative Mobility (CDOT)	2:50 - 3:50 p.m.
VII.	Wrap Up and Next Steps (15 min) Kay Kelly, Chief, Innovative Mobility (CDOT)	3:50 - 4:00 p.m.