

## **CLEAN TRANSIT ENTERPRISE BOARD MEETING - FEBRUARY 22, 2022**

## **SCHEDULE & AGENDA**

I.	Welcome and Agenda Review (5 minutes) Kay Kelly, Chief, Innovative Mobility (CDOT)	2:00 - 2:05 p.m.
II.	Board Elections (10 minutes) Kay Kelly, Chief, Innovative Mobility (CDOT)	2:05 - 2:15 p.m.
III.	Action Agenda (15 min)	2:15 - 2:30 p.m.
	<ul> <li>A. Approval of Minutes - January 31, 2022 CTE Board Med</li> <li>B. Clean Transit Enterprise Board Articles of Organizatio</li> <li>C. Clean Transit Enterprise Board Bylaws</li> <li>D. Approval of Transportation Commission Loan for Clean Start-up Costs</li> </ul>	n
IV.	Federal & State Transit Funding Landscape (20 min)  Amber Blake, Director, Division of Transit and Rail (CDOT)	2:30 - 2:50 p.m.
٧.	Transit ZEV Roadmap and 10-year Plan (30 min) Mike King, Assistant Director, Electrification and Energy (CDOT)	2:50 - 3:20 p.m.
VI.	Rulemaking (20 min) Herman Stockinger, Deputy Director and Director of Policy (CDO)	<b>3:20 - 3:40 p.m.</b> T)
/II.	Wrap Up and Next Steps (15 min)	3:40 - 3:55 p.m.