

CLEAN TRANSIT ENTERPRISE BOARD MEETING - JULY 13, 2022

SCHEDULE & AGENDA

I.	Welcome, Roll Call, Agenda Review (5 minutes) Matt Frommer, Chair	12:00-12:05 p.m.
II.	Action Agenda (5 minutes) - Approval of Minutes 5/25 CTE Board Meeting - Approval of CTE Program Administrator and Secretary Matt Frommer, Chair	12:05-12:10 p.m.
III.	Program Administrator Report Out (5 minutes) - Rule Published - CTE 10 year plan Formatted and published Kay Kelly, Chief, Innovative Mobility (CDOT)	12:10-12:15 p.m.
IV.	Presentation from RTD (20 minutes) 12:15-12:35 p.m. Fred Worthen, RTD's Assistant General Manager for Bus Operation	
V.	MMOF match level presentation (20 minutes) Michael Snow, DTD	12:35-12:55 p.m.
VI.	Transit Emissions Dashboard presentation (20 minutes) Lisa Streisfeld, CDOT	12:55-1:15 p.m.
VII.	Adjournment of public meeting	1:15-1:30 p.m.
VIII.	Motion to enter executive session pursuant to Sections 24-6-402 (3) (a) (II) of the Colorado Revised Statutes for the purpose of receiving legal advice and a litigation update from counsel.	
IX.	Punt until August (30 minutes)	1:30-2:00 p.m.