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Question: 
Section 3.2.1, Submitter Experience, of the RFQ states that “up to a maximum of four 
highway projects” shall be submitted by completing Form C, “of which one shall be a 
design build project”. However, Form C asks to “Provide a Maximum of two design 
build projects per submitter and major participant”. 
 
Answer: 
Form C of the RFQ has been revised. It states “… a maximum total of four…, one of which shall 

be a Design Build project by the Submitter or Major Participant.”   Refer to Addenda #1, dated 

September 4, 2012. 

 

Question: 
If a project team has more than two major participants, are they allowed to submit 
more than four Form Cs? 
 
Answer: 
Section 3.2.1 of the revised RFQ dated 9-04-12 states “….up to a maximum total of four 

highway projects…”  No more than four Form C’s are allowed or will be accepted. 

 

Question: 

How many design build projects are required to be submitted? 

 

Answer: 

Section 3.2.1 of the RFQ states …”one of the described experiences shall be a Design Build….” 

 

Question: 

Can a form C have more than one page for each project? 

 

Answer: 
Project information which does not fit in section 10 of the Form C may be attached to the Form C.   
 
 
 


